maanantai 15. joulukuuta 2008

Blogi aukeaa

Pitkällisen epäröinnin jälkeen olen päättänyt minäkin sukeltaa blogikehään ja aloittaa omien tuotosteni kirjaamisen ihan näin Koko Globaalin Yhteisön nähtäville. Toivottavasti kykenen tarjoamaan nettimaailmalle jotakin hyödyllistä ja kenties jopa kiinnostavaa.

Tämän blogin ensisijainen tarkoitus on yhteiskunnallinen. Olin ehdokkaana syksyn kunnallisvaaleissa, ja vaikka valtuutetun paikkaan ei äänimääräni riittänytkään, katsoi Helsingin SDP kuitenkin hyväksi nimetä minut alkavalle valtuustokaudelle ehdolle uuteen teknisen palvelun lautakuntaan. Tämä, kieltämättä hyvin miellyttävä kunnianosoitus yhdessä eräiden muiden, sosialidemokraattishenkisten luottamustointen kanssa tarkoittaa todennäköisimmin sitä, että tulen ainakin hetken toimimaan yhtenä rattaana Helsingin poliittisen järjestelmän koneessa.
Siksi tämä blogi: pyrin täällä kertomaan julkisesti mitä mieltä olen niistä asioista, jotka eteeni tulevat, ja ehkäpä myös yhteiskunnallisista kysymyksistä laajemminkin. Minulta saa kysyä ja minua saa kommentoida - vastaan kykyni mukaan. Joitakin henkilökohtaisempiakin mietteitä saattaa kirjoituksiini pujahtaa, mutta jos sorrun kuukausikaupalla vatvomaan harrastuksiani tai ruuanlaittamuksiani, minua saa muistuttaa asioiden tärkeysjärjestyksestä.

Niin - mikä ihmeen hyttikaveri minä teille olen? No todennäköisesti en sanan varsinaisessa merkityksessä mikään: olenpahan oudohkolla karjalaisella sukunimellä varustettu pikkupoliitikko, joka on tottunut jokaisella risteilyllä toistuviin, nimestään väännettyihin puujalkavitseihin ja joka päätti tällä kertaa toimia ennakoivasti...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Petteri Oksa kirjoitti...

Teretulemast blogosfääriin! Kyllä sulla varmasti annettavaa on, en epäile hetkeäkään!

A. Hytti kirjoitti...

Kiitos luottamuksesta!

Pekka kirjoitti...

Onnittelut blogista ja hyvästä ennakoinnista!